oy oy

nu vi er ved øje

og fotoblogging


to objektiver klasker sammen


selvportræt
en anden mands øje


Fnart følger så sig lidt ensom når du ikke er her=


så mangler vi resten af allerød - kan det være et sommerprojekt der+

var i hvert fald en mand der der prøvede, kort slips og jakke samt en Levin i

en brun stofpose jeg er ret tilfreds med den. Men også Ham, en guitarist altså,

ud for at udforske dette nye instrument på tagene i argentina ene efter andet.

Glemmer lidt om allerød skal De skrive op her, altså i byen, der kommer kaffe.

Jeg tror nu meget på et projekt drømmehug store plancher, og en lille tur i sundet

ovenvande selvfølgelig, man har jo sin Levinguitar. du er da ikke rigtig klog.

nej. tjoh, nu feks? nu skal De høre, I også (peger på de andre) Dette har i et år

været mit største værk, en lang uropførelse, nu drømmer jeg kun om en betonbåd

til mit instrument, ser I, dette instrument, jeg hader det, lad mig finde ud af det i fred, jeg tænker større og større dag efter dage - tag feks mine tekster og akkorder eller I kan også tage dem, fra mig, væk, jeg smider og gir, on me... idiot.. men jeg kan da lige få tur i den forbi råderriet og få en skarp til pinsler. Holde om mig, stikke fingrene i mit øre og øje, på rette sted , før sejladsen, det ville sikker klæde dig med al det snask på fingrene, før instrumentfascinationen var tegningen, jeg begrænsede mig til fingre, mest de to yderste led og så bare det yderste på tomlen jeg er venstrehåndsmand forstår du så,,, se den her hånd jeg har ikke bestilt andet end at forsøge at affotografere den, tage i lisboa porto gibraltar allerød lisboa, den har været mit motiv overalt, nu må man så se på råderriet ja, her er jo smukt som altid, nu til søs, jeg dropper den her guitaridé vil du med i stedet? man skal jo have et projekt og vi holder os selvfølgelig oven vande. armestakkel, det er mine, tag feks dem og behold dem for stedse, du har jo brug for dem, tag dem, hun er dit et og alt, behold dem alle tre der skal ske noget fremad, ud af det med de yderste led, jeg tror jeg takker nej til vandet, de har lige skudt solen ned, denne dag gik hurtigt og her er satans koldt, ja satans, er det ham? , jeg vil tjo hvalre ika vruuuulm vruuuulm, åh du havde ret nu kommer de, alle de grønne på geled, jeg troede de fik fri efter det med solen, hvor mange procent af solen skal de.. 100, åh,,, ser man d... ligesom fodbold, kender De det der er en bane derude ved fyret. efter banen og fyret er det mørkt og der traves videre uden guitar i al ligegyldighed og det var ikke så sjovt trods alt og så brydes der op og to skæbner mødes aldrig igen, det gider jeg ikke jeg er født til større ting, hvad med ham der havde gang i den tolvårige kende De ham, ja fra langt tilbage, han siger han nok godt kunne finde på det igen; og jeg stoler på hans ord. idiot, vruuuuulm cycle gradient står der over basen, der sidder de der og hin sidder de der og her sidder også et par utroligt at tænke på souljam men på aikidoplan tungstensgryde hos dem, og de der har sgu gas en ordentlig krabat og som om vi ikke alle tørster for tiden, ja, jeg har ikke drukket kom, geledet er der jo allesammen det bliver et mararidt, de har sikkert drukket hver en dråbe, dryp dryp, dig dig, EJ lad være, haha, idiot lad være pas på dig selv en anden gang du var jo ved at falde til sidst, så lad ham falde, han elsker jo livet alligevel, tagene i allerød og argentina og min nye guitarmikrofon, jeg har det hele endnu, og ofrer det gerne som du netop har erfaret, jahh det gør du, du er stærk i troen, jeg burde miste noget, tag min tubular, den elsker jeg højt, strømmen driller lidt men den suser afsted hver gang man har behov for det. ikke nu, næste gang, vi må smutte tak og tænk over prestigen, at den er god nok til dig kunne aldrig skade, tubular kan du ikke huske mig på det jeg sender et brev jeg ringer hvad der nu sker om vi så går helt galt i byen så er der aldrig noget galt med et opkald/kort nej... papirrullen skal jeg huske til i morgen og så min guitarpose og så den her skide tubular ATN skrives med blæk når jeg er hjemme så husker jeg det i hvert fald, jeg går den korte vej selvom det er sjældent, der skal ske noget i dag. mandag dag sker der altid noget