Hmm

Mit øje. Det til venstre, til højre for dig når vi danser, når vi står overfor hinanden og klæder os af. Det er helt færdigt; jeg vågnede af en urolig søvn, som Gregor Samsa, som Gregor Samsa, og opdagede at mit øje var virkelighed. Det ser bare ikke for godt. Og jeg kan ikke kigge ud af det, fordi øjenlåget er hævet op dobbelt. Vi er på vej til Roskilde. Vi ridder på heste; vil ikke gå på vores fødder, gamle, vi rider, vi kommer frem. Luften var ny, ren, rust, rustet, aftenen var rustet op, sammen som en gammel - mand - jeg kan ikke mere. Jeg kigger nu med mit højre øje. Fluerne summer droner omkring. Nede ved havnen var ikke en skid. Den slags udbrud (fandens, shit, fuck, ikke en skid), lad os være ude af dem, menneske, det sejler, vi valgte motorvejen, tog toget, mod Nykøbing Falster, toget standsede ved en gammel tiger, fluerne dronede omkrinng, hvem er jeg - jeres leder, så spredt i tusind ord, nej: Mere. Vi skal da lige af sted, ikke, jeg ved det ikke. [det hele er lånt ud: Ulysses, I morgen findes systemerne igen, Din misbruger, Lautréamont, Trappe Tusind nr. 1] Nu skal jeg slå rust af salene med en fandens god krimi. Ole luk øjet.